Dakisolatie in Alphen aan den Rijn

Na het plaatsen van dakisolatie zult u tevreden zijn met het resultaat. Waarom? Lees snel verder. Wij hebben alles voordelen van dakisolatie voor u op een rijtje gezet. Al een keuze gemaakt omtrent dakisolatie in Alphen aan den Rijn? Praat gerust nog even met onze dakdekker in Alphen aan den Rijn. U kunt ons bereiken op 010 - 600 11 88. Onze dakspecialist vertelt u alles over isolatie van uw dak en over onze werkwijze. Neem gerust contact met ons op.

Dakisolatie: de voordelen

Dakisolatie is erg populair omdat je er kosten mee bespaard. De kosten die u kunt besparen kunnen variëren van tussen de €400 en €800 per jaar. Dit zijn de kosten als er wordt uitgegaan van een gasprijs van 1 euro/m3 gas. De huidige gasprijs verschilt daar natuurlijk van, dus de berekening voor dakisolatie in Alphen aan den Rijn kunt u zelf nog maken. Nog meer voordelen zijn:

  • Het klimaat in huis is aangenamer.
  • U ontziet het klimaat ermee, aangezien u minder koolstofdioxide uitstoot.
  • De waarde van uw woning zal hoger worden.

Dakisolatie: kosten

Kosten voor het laten plaatsen van dakisolatie in Alphen aan den Rijn kunnen variëren van tussen de €1000 en €4500. Op landelijk niveau of op regionaal niveau zijn er soms subsidies ter beschikking die de kosten nog kunnen drukken. Omdat er vaak voorwaarden aan zijn verbonden is het aan te raden u goed te laten informeren over de subsidies.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Onze dakdekkers hebben ervaring in alle soorten dak isolatie. Onze werkzaamheden omvatten naast het isoleren van het dak ook nog: dakrenovatie, dakreparatie en dakonderhoud. Dakisolatie in Alphen aan den Rijn door ons uit laten voeren? Dan kiest u voor kwaliteit, deskundigheid en veiligheid.

Dakisolatie binnenzijde

Wilt u uw platte dak renoveren? Het aanbrengen van dakisolatie aan de binnenzijde geeft zeer goede isolatie. Wanneer u uw schuine dak snel wilt isoleren kunt u dakisolatie aan de binnenzijde laten aanbrengen. Hierdoor hoeft de dakbedekking niet van uw dak gehaald te worden. In plaats van dakisolatie kunt u ook kiezen voor zoldervloerisolatie. Er worden dan isolatieplaten op de vloer gelegd of er wordt isolatiemateriaal tussen de balken aangebracht.

Dakisolatie buitenzijde

Een minder effectieve, maar wel makkelijke manier van dakisolatie is dakisolatie aan de buitenzijde van uw platte dak. De beste optie voor de dakisolatie van uw schuine dak is dakisolatie aan de buitenzijde. Dit is een klus voor een dakdekkersbedrijf, maar levert enorm goede isolatie op. Ook een optie om uw schuine dak te isoleren is het spuiten van purschuim, glaswolvlokken of EPS termoparels onder de dakpannen.

Dakisolatie Alphen aan den Rijn door Dakreparatie Nederland laten uitvoeren

Wij hebben altijd voldoende dakdekkers beschikbaar, zodat wij u snel kunnen helpen. Eerst iets meer informatie en dan een afspraak maken? Neem contact op via 010 - 600 11 88 of stel uw vraag via ons contactformulier.